Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Køb online - byt i butik
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...

Levering

 

Når du køber herretøj online hos DIN TØJMAND inden kl. 16.00, går der som hovedregel 2 - 5 arbejdsdage, inden du får varen leveret. Lørdag, søndag, helligdage, grundlovsdag samt 24.12 og 31.12 betragter vi ikke som arbejdsdage. Såfremt der er mange varer på din ordre kan det dog forventes, at der kan gå op til fem dage.


Pakkepost med GLS
Vi sender dine varer med GLS. Alle varer og gavekort sender vi som pakkepost med pakkesporingsnummer. Du har derfor altid mulighed for at følge status på din bestilling via pakkesporingsnummeret, som vi sendte til din mail, da du modtog din ordrebekræftelse.

Hent din vare i GLS Pakke Shop

Du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil hente din pakke, når du vælger at få den leveret i en af GLS' ca. 550 Pakke Shops. Pakken skal dog afhentes inden for 10 dage. Herefter sender GLS pakken tilbage til os.

Når pakken er klar til afhentning i den Pakke Shop, du valgte i forbindelse med dit køb, får du automatisk en mail/sms. Pakken kan nu hentes mod forevisning af gyldig ID.

Vi leverer fragtfrit på ordrer fra 300 kr. året rundt. Såfremt du bestiller for mindre end kr. 300 kr. pålægges et leveringsgebyr på kr. 39 kr.

Og skulle du fortryde dit køb, kan du returnere dine varer gratis i din lokale DIN TØJMAND eller sende varen tilbage til afsender.

Vil du selv hente din vare

Så kan du vælge at hente den i en af DIN TØJMAND's fysiske butikker. Er det dit ønske, så gør du os blot opmærksom på dette i betalingsforløbet under levering. Her vælger du den butik, du ønsker at afhente din vare i.

Er uheldet ude

Hvis uheldet er ude, og vi pludselig opdager, at en vare alligevel ikke er på lager, i restordre eller ikke er en bestillingsvare, kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale nærmere.

Vi leverer kun i Danmark.