Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Din ordre afsendes fra nærmest mulige DIN TØJMAND butik
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Vær opmærksom på, at alle varer ikke findes i alle butikker
(0) varer
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Gå til kassen...
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...

Persondatapolitik

Hos DIN TØJMAND er vi meget opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle de personlige oplysninger, vi modtager. Vi arbejder derfor altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:

  • Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
  • Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
  • Vi lader det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev.
  • Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger DIN TØJMAND har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.
     

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender dintojmand.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc,mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af hjemmesidens indkøbskurv eller ved abonnement-services, hvor systemet husker din e-mail-adresse, når du som abonnent ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden. 

Der bruges følgende cookies på dintojmand.dk: /kundeservice/cookieinformation.aspx

Hvis du ikke ønsker, at dintojmand.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du fra ovenstående link også læse om, hvordan du kan slette og blokere cookies fra i din browser.

For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer dintojmand.dk din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden. 


Logstatistik

Vi bruger logstatistik på www.dintojmand.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra mm.

På www.dintojmand.dk anvender vi logstatistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Logstatistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse


Personoplysningerne registreres hos DIN TØJMNAD og opbevares i 5 år jf. Bogføringsloven. Herefter sletter vi oplysningerne. Vi registrer dine personoplysninger med det formål at kunne leverere varen til dig.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi os, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du har altså personligt afgivet de oplysninger, vi har om dig. Alle ansatte i DIN TØJMAND har adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig. 


Vi opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en DIBS løsning.

Når du er registreret hos DIN TØJMAND, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til DIN TØJMAND på e-mail: webshop@dintojmand.dk

Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart

Hos DIN TØJMAND er de oplysninger, du deler med os, fortrolige. Vi videregiver eller sælger ikke dit navn, din e-mail, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen anden form for oplysning om dig til tredjepart.

De personlige oplysninger du indtaster på www.dintojmand.dk, videregiver vi kun til DIBS (Dansk Internet Betalingssystem) for at kunne gennemføre betalingen og som info til regnskabsdata i den udstrækning, lovgivningen kræver det.

Medlemsoplysninger

Vælger du at registrere dig som bruger, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig ekstra service som medlem. Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne give dig den service, du har ønsket og tilmeldt dig aktivt.

Har du spørgsmål til vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail på webshop@dintojmand.dk.