Velkommen til

Din Tøjmand Bagsværd

Din lokale Tøjmand

Adresse
Bagsværd Hovedgade 130
2880 Bagsværd
Åbningstider
Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag Lukket
NYT MÆRKE I BUTIKKEN

TOMMY HILFIGER

SE TØJET HER

Hos os finder du tøj fra et bredt udvalg af mærker:

Vi har også sko fra disse mærker:

Bliv inspireret online

Vi er på Facebook

Find os her
Velkommen i Din Tøjmand Bagsværd

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I BAGSVÆRD

DIN TØJMAND er Bagsværds ældste forretning og har fungeret siden 1929. I starten var der både børnetøj og herretøj og navnet var "Bristol Herremagasin". Siden 1929 har der været tre ejere og Jesper er nu den fjerde ejer af Bagsværds ældste butik.
I 2008 blev de gamle lokaler dog for små, og vi flyttede forretningen til det nyåbnede Bagsværd Centrum. Her ligger vi nu centralt i Bagsværd som nabo til Meny. Vi har 200 m2 med plads til mange mærker og et stort varieret udvalg.
Når du kommer i forretningen, møder du Jesper, Karina og Anette, samt vore unge medarbejdere. Vi er et kompetent team med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig.
Vi tilbyder et godt og bredt udvalg af DIN TØJMANDs egne mærker samt øvrige, velkendte brands, så du kan finde lige det, du søger - hver gang.

Har du brug for specifik hjælp eller service, så henvend dig til vort personale. Vi vil gøre vort bedste for at efterkomme dine ønsker.
Vi kan lægge bukser op, mens du venter og vi kører også gerne ud, hvis du er i tidsnød eller har problemer med at komme ud. Vi tager f.eks. gerne ud til beboere på plejehjem eller institutioner.

Som et ekstra plus har DIN TØJMAND landsdækkende bytteservice.

Besøg vores Facebook side og hold dig opdateret med de seneste nyheder og tilbud.
På gensyn hos DIN TØJMAND BAGSVÆRD