Velkommen til

Din Tøjmand by Jan & Nalle

I Rønne

Adresse
Store Torvegade 1
3700 Rønne
Åbningstider
Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 09:30 - 17:30
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 09:30 - 17:30
Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 14:00
Søndag 10:00 - 15:00

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND BY JAN & NALLE I RØNNE

Velkommen til Bornholms største herretøjsbutik på 600 kvm. I gågaden i Rønne. Vi er en butik med et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig.

Vi tilbyder et god og bredt udvalg af Din Tøjmands egne mærker, samt øvrige velkendte brands, så du forhåbentlig kan finde lige det, du søger, hver gang.

Har du brug for specifik hjælp og service, så henvend dig til vores personale. Vi gør vores bedste for at efterkomme dine ønsker. Vi modtager gerne rense- og vasketøj til Victor Vask.

Som et ekstra plus har Din Tøjmand landsdækkende bytteservice.


DIN TØJMAND BY JAN & NALLE
Bliv inspireret online

Vi er på Facebook

Find os her
Om butikken
​Personale hos Din Tøjmand by Jan & Nalle

Jan Bidstrup

Indehaver

Pernille Finne

Afd. leder

Michael Jensen

Afd. leder

Miran Ljajic

Butiksassistent

Helle Kristensen

Butiksassistent

Mikkel Kaas Hansen

Elev

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I RØNNE

I februar 2010 købte Nalle Hansen & Jan Bidstrup, Mr. Thues forretning og indrettede en ny stor og moderne herretøjsbutik på 500 m2 under navnet DIN TØJMAND by Jan & Nalle. Pr. 1. januar 2018 er Jan dog blevet ene butiksindehaver.

Vi er en butik med et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig.
Vi tilbyder et godt og bredt udvalg af DIN TØJMANDs egne mærker samt øvrige, velkendte brands, så du forhåbentlig kan finde lige det, du søger - hver gang.

Har du brug for specifik hjælp eller service, så henvend dig til vort personale. Vi vil gøre vort bedste for at efterkomme dine ønsker. Vi modtager gerne rense- og vasketøj til Victor vask.
Som et ekstra plus har DIN TØJMAND landsdækkende bytteservice.
Besøg vores facebook side her og hold dig opdateret med de seneste nyheder og tilbud.
OM BUTIKKEN

Nalle (Ronald Hansen) startede som selvstændig i Åkirkeby i 1977. 1986 flyttede Nalle til de nuværende lokaler i Jernbanegade 3 og blev samtidig medlem af den frivillige indkøbskæde DIN TØJMAND. 1999 åbnede Nalle en DIN TØJMAND butik i Snellemark centret, men valgte i 2006, at flytte til en mere central placering i Rønne centrum, Snellemark 36.
Jan Bidstrup blev i 1983 ansat i dame og herretøjsforretningen Simon Madsen på lille torv i Rønne. 1985 blev Jan udlært og efter nogle år afdelingsleder for herreafd. 1996-2010 var Jan butikchef for hele huset, der i sidenhen tog navneforandring til, Tøjeksperten Simon's.
Butikken har 4 ansatte, udover Jan selv.

På gensyn hos DIN TØJMAND RØNNE