→ FORLÆNGET BYTTEFRIST TIL 15. JANUAR 2023 ←
Velkommen til

Din Tøjmand Kalundborg

Adresse
Kordilgade 26
4400 Kalundborg
Åbningstider
Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 10:00 - 17:30
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I KALUNDBORG

Vi er en flot nystartet forretning fra foråret 2022, med central placering på gågaden (Kordilgade) i Kalundborg.

Vores motto er "god smag og service går aldrig af mode". Vi ønsker at skabe en butik, hvor folk har lyst til at komme for den gode stemning og høje service. Vi byder gerne på en kop frisk kaffe og sludrer om weekendens begivenheder, imens vi sammen finder tøjet til både hverdag og fest.

Mærkerne i butikken er hovedsageligt danske mærker, krydret med "tysk kvalitet".

Mos Mosh Gallery, Clean Cut Copenhagen, Casual Friday, Muchacho Malo, Signal, RedGreen, Bruun & Stengade, Eterna, Brax og Sunwill er blandt mærkerne i butikken. Med 2Blind2C og Carl Gross kan vi også præsentere et flot og varieret udvalg af blazere og habitter til alle aldre og anledninger.

I butikken finder du Philip Jensen og Andreas Verdoes, og hvis du er rigtig heldig, kan du også støde på vores dygtige medhjælper Mikkel Thisgaard, med mange års erfaring i branchen.

Skal du giftes og ønsker et privat arrangement uden for åbningstid, hvor vi serverer champagne og kransekage eller pizza og bajere, så tøv ikke med at spørge.

Vi strækker os gerne langt i forhold til erhvervsbeklædning, udkørende salg, levering, modeshows osv. Så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud til netop dit behov.

Vi ses i butikken

Philip Jensen & Andreas Verdoes
Indehavere
Om Butikken