Velkommen til

Din Tøjmand Jimmi

I Korsør

Adresse
Havnearkaden 11
4220 Korsør
Åbningstider
Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 10:00 - 17:30
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 09:30 - 14:00
Søndag Lukket

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I KORSØR

Din Tøjmand Jimmi har beliggenhed i Havnearkaderne, en central placering på havnefronten, tæt på Korsør bymidte. Vi har en stor åben og venlig forretning med "højt til loftet" på alle måder. Vi sælger herretøj til den klassiske, vågede, friske, modige, yngre og modne mand som ønsker inspiration til ny og moderne beklædning. Er nærvær, daglig betjening, afslappet atmosfære vigtigt for dig, og har du lyst til at bruge en hyggelig stund på dig selv, tager vi gerne udfordringen op - det kunne også være at du blot skal bruge en gave eller et gavekort med landsdækkende bytte/købsmulighed.

Vores lille lokalt forankret og meget erfarne team består af: - chefen, sælgeren og eleven. Tilsammen har vi mere end 80 års erfaring i tøjbranchen. Derfor får du altid vores ærlige mening, hjælper dig til en god handel, smart, tilfreds og fyldte op med god service og en bemærkning, som sagtens kunne være på gensyn og ikke farvel.

Vi har sammensat et bredt sortiment hvor gode priser suppleres med gode mærkevare brands såsom : - Stenströms, Tommy Hilfiger, Matinique, Superdry, Redgreen, Signal, Selected, Pierre Cardin, Meyer, Bosweel og m.tl. Når du gør dine indkøb hos os får du naturligvis tilrettet nye bukser, skjorter og jakker mm. Så det netop passer præcis til DIG. Vi har skrædder service og ugentlig md./udlevering af rensetøj. 

Ebbe & Jimmi
Bliv inspireret online

Vi er på Facebook

Find os her

 

Velkommen i butikken
​Personale hos Din Tøjmand Korsør

Jimmi Hansen

Indehaver og butikschef

Ebbe Gro Hansen

Første Mand

Jeppe

Elev

Din Tøjmand Korsør

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I KORSØR.

Din Tøjmand Jimmi har beliggenhed i Havnearkaderne, en central placering på havnefronten. Vi har sammensat et bredt sortiment hvor gode priser suppleres med gode mærkevare brands såsom Stenstöms, Tommy Hilfiger, Matinique, Superdry, Redgreen, Signal, Selected m.tl. Når du gør dine indkøb hos os får du naturligvis tilrettet nye bukser, skjorter og jakker mm. Så det netop passer præcis til DIG. Vi har skrædder service og ugentlig md./udlevering af rensetøj.