Velkommen til

Din Tøjmand Tarup Center

Adresse
Tarup Center
5210 Odense NV
Åbningstider
Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag 1. søndag i måneden

VELKOMMEN I DIN TØJMAND I ODENSE

D. 29. september 1961 åbnede Preben Orloff Lauridsen Herreekvipering i Odense, på Middelfartvej i Bolbro. I 1968 åbnede Tarup Center med bla. Prebens Herremagasin. I 1990 blev butikken en del af Din Tøjmand kæden. I dag er Din Tøjmand - Tarup Center en 360 m2 stor butik med 6 fuldtids medarbejdere og 4 assistancer. Butikken er stadig ejet af familien Orloff Lauridsen. I kælderen under butikken, findes en stor bryllupsafdeling.

Vi har et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig. Vi tilbyder et godt og bredt udvalg af DIN TØJMANDs egne mærker samt øvrige, velkendte brands, så du forhåbentlig kan finde lige det, du søger - hver gang. Har du brug for specifik hjælp eller service, så henvend dig til vort personale. Vi vil gøre vort bedste for at efterkomme dine ønsker. Vi har Fyns største udvalg i festtøj og har egen systue, så vi hurtigt kan tilpasse dit nye tøj.

Som et ekstra plus har DIN TØJMAND landsdækkende bytteservice.
Besøg vores facebook side og hold dig opdateret med de seneste nyheder og tilbud.

På gensyn hos DIN TØJMAND ODENSE
René Pedersen
Butikschef
Bliv inspireret online

Vi er på Facebook

Find os her
Om butikken
​Personale hos Din Tøjmand Tarup Center

René Pedersen

Butikschef

Ole Brunse

Salgsassistent

Claus Jensby

Salgsassistent

Chris Hansen

Salgsasssistent

Patrick Klausen

Elev

Din Tøjmand Tarup Center

29. september 1961 åbnede Preben Orloff Lauridsen Herreekvipering i Odense, på Middelfartvej i Bolbro. I 1968 åbnede Tarup Center med bla. Prebens Herremagasin. I 1990 blev butikken en del af Din Tøjmand kæden. I dag er Din Tøjmand - Tarup Center en 360 m2 stor butik med 6 fuldtids medarbejdere og 4 assistancer. Butikken er stadig ejet af familien Orloff Lauridsen. I kælderen under butikken, findes en stor bryllupsafdeling.
Vi har et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig.