Velkommen til

Din Tøjmand Skive i Skive

Kontakt
92 72 04 99
skive@dintøjmand.dk
Adresse
Østergade 1
7800 Skive
Åbningstider
Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 09:30 - 17:30
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 09:30 - 17:30
Fredag 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30 - 14:00
Søndag Lukket

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I SKIVE

Din Tøjmand, Skive åbnede i november 2017. Vi er en forretning hvor god service og betjening er i særklasse - vi gør en forskel for dig som kunde. Vi råder over en butik på 200 kvm, hvor vi som fokus har kunden, der skal lade sig inspirere og opleve den gode atmosfære der er i vores butik. Vi er konstant i bevægelse og holder øje med moden, så du hele tiden kan finde nyt blandt vores brands indenfor herretøj og ung mode.

Vi klæder dig på i mærker som Selected - ELSK - Superdry - Pelle P - Brax - Sunwill - Meyer - Eterna - Olymp - Tenson - Redgreen -  Signal.

Vi glæder os til at se dig.


Torben
Bliv inspireret online

Vi er på Facebook

Find os her
Om butikken

Din Tøjmand Skive

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I SKIVE

Vi er en butik med et kompetent personale med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at yde en professionel og personlig service. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse ved hvert besøg og står altid klar til at vejlede dig.
Vi tilbyder et godt og bredt udvalg af DIN TØJMANDs egne mærker samt øvrige, velkendte brands, så du forhåbentlig kan finde lige det, du søger - hver gang.
Har du brug for specifik hjælp eller service, så henvend dig til vort personale. Vi vil gøre vort bedste for at efterkomme dine ønsker.
Som et ekstra plus har DIN TØJMAND landsdækkende bytteservice.
Besøg vores facebook side og hold dig opdateret med de seneste nyheder og tilbud.