Velkommen til

Din Tøjmand Thisted

Adresse
Brogade 2-4
7700 Thisted
Åbningstider
Mandag 09:30 - 17:30
Tirsdag 09:30 - 17:30
Onsdag 09:30 - 17:30
Torsdag 09:30 - 17:30
Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 14:00
Søndag Lukket

 

Bliv inspireret online

Vi er på Facebook

Find os her
Om butikken
Personale i Din Tøjmand Thisted

Bjarne Madsen

Indehaver

Mathias Madsen

Indehaver

Din Tøjmand Thisted

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND THISTED

Hos DIN TØJMAND & Jeans House Brogade 2-4 Thisted er butikken opdelt overskueligt. På de ca. 600 kvadratmeter finder du næsten alt hvad enhver mand kunne tænke sig - jakker og habitter, bryllups- og festtøj, samt vore egne mærkevarer hvor du får høj kvalitet for pengene. Stor erhvervs- og profilafdeling med blandet andet Airtox, HKS, NOKNOK og PUMA sikkerhedssko, hvor vi gerne er behjælpelige med at finde frem til netop det behov, det udtryk og den kvalitet som passer til den enkelte virksomhedsprofil. Desuden er der i vores butik indrettet en afdeling for store størrelse fra XL til 8XL, endog med enkelte op i 10XL.

Vi har en stor outdoor- og jagtafdeling med stort udvalg fra Pinewood samt et stort skoudvalg fra Lloyd Shoe, Nome, Selected, Jack & Jones. Meget gode og nære gratis helddags p-pladser, blot ca. 150 meget fra butikken. Derudover finder du i Royal Fashionb på 123 kvadratmeter i Torvegade - kun 60 meter fra Brogade - vores lækre pige/dame butik med mærker som Signal, Bessie, Laurie, Marc Lauge og Object.

OM BUTIKKEN
Vi har et meget højt service niveau med dygtigt perosnale, som er veluddannet og har bred viden, så de behersker faget til fulde. Har du brug for specifik hjælp eller service, så henvend dig til vort dygtige personale - vi vil gøre vort bedste for at efterkomme dine ønsker.
Vi tager også gerne ud til kunder, som har svært ved at komme ned i butikken - hvis man er på plejehjem, sygehus mv. Desuden laver vi gerne oplæg i butikken til erhvervs- og profiltøj eller kommer ud og viser oplæg og tager mål.
Vi er eksperter på broderi og tryk som laves tilpasser hvert enkelt projekt/opgave, så det bliver afstemt til tøjet og virksomhedens profil. Dette laves til kostpriser ved køb af tøjet.
Vi har et stort kundekatotek som tæller mange mindre og mellemstore lokale virksomheder, men også virksomheder fra flere andre stedet i landet.
Som et ekstra plus har DIN TØJMAND landsdækkende bytteservice.

På gensyn hos DIN TØJMAND Thisted