Velkommen til

Din Tøjmand Bolander

I Vojens

Adresse
RådhusCentret 35
6500 Vojens
Åbningstider
Mandag 10:00 - 17:30
Tirsdag 10:00 - 17:30
Onsdag 10:00 - 17:30
Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 10:00 - 13:00
Søndag Lukket
YDELSER
Skrædder
Skrædder
Gratis gaveindpakning
Gratis gaveindpakning
Shop lokalt online
Shop lokalt online
Landsdækkende bytteservice
Landsdækkende bytteservice
Personlig shopping
Personlig shopping
Gratis parkering nær butikken
Gratis parkering nær butikken

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND I VOJENS

Din Tøjmand Bolander byder dig velkommen i en butik med ansatte der brænder for deres fag, vi står altid klar til at påklæde mænd i alle aldre. Vi tilbyder et godt og bredt udvalg af DIN TØJMANDs egne mærker samt øvrige, velkendte brands, såsom: Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Gant, Matinique, Les Deux, Alberto, Gabba, Meyer, Olymp, JBS, Björn Borg, Sunwill & Ragman.

Vi er tre fuldtidsansatte og en servicemedarbejder - som altid står klar til at rådgive dig. Vi bestræber os med det lokale kendskab til kunden; at vi kan huske kundens størrelse, hvad de købte sidste gang, samt hvad de har derhjemme. Vi gør en ære i at kunden er i centrum, og føler sig hjemme i vores butik, samt at vi udfylder det behov kunden har. Vi kan godt lide at kunden føler sig hjemme og i hyggelige omgivelser, samtidig med at vi yder en professionel og personlig service.

Andreas, Tobias & Allan
Bliv inspireret online

Vi er på Facebook

Find os her
OM BUTIKKEN
PERSONALE HOS DIN TØJMAND BOLANDER

Allan

Indehaver

Tobias

Salgsassistent

Andreas

Salgsassistent

Din Tøjmand Bolander i Vojens

VELKOMMEN TIL DIN TØJMAND BOLANDER

Hos Bolander - Din Tøjmand Bolander er placeret i midten af Vojens i Rådhuscentret, hvor alle byens butikker er placeret, på den måde har man formået at samle handelslivet. Der er gode parkeringsmuligheder, så butikken altid er let tilgængelig. Vi er tre fuldtidsansatte + en servicemedarbejder - som altid står klar til at rådgive dig. Vi bestræber os med det lokale kendskab til kunden, at vi kan huske kundens størrelse, hvad de købte sidste gang, samt hvad de har derhjemme. Vi gør en ære i at kunden er i centrum, og føler sig hjemme i vores butik, samt at vi udfylder det behov kunden har. Vi kan godt lide at kunden føler sig hjemme og i hyggelige omgivelser, samtidig med at vi yder en professionel og personlig service.

På gensyn hos DIN TØJMAND BOLANDER