Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Din ordre afsendes fra nærmest mulige DIN TØJMAND butik
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Vær opmærksom på, at alle varer ikke findes i alle butikker
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...

Frakker i god kvalitet til efteråret

Søger du herrefrakker, jakker, veste eller andet, kan du altid finde et stort udvalg af netop dette hos Din Tøjmand. Vi har et stort udvalg af alt inden for herretøj og tilbyder mode til den brede danske befolkning.

Vores sortiment er fuldt af stilfulde herre frakker samt andet tøj af høj kvalitet og i stilfulde designs. Vi mener dog ikke, at stil bør kompromittere bekvemmeligheden af ens påklædning. Vi hylder det trendy i at være helt almindelig, men stadig stilbevidst og ikke mindst komfortabel i det tøj, man går i. Derfor forener vi stil, kvalitet og komfort på fortrinlig vis.

Vi holder øje med markedets udvikling og søger altid efter de bedste varer til de laveste priser. Således kan du købe modetøj til gode priser hos Din Tøjmand. Vores udvalg omfatter flere smarte herre frakker fra kendte og respekterede mærker.    

 

Find det tøj, der bedst klæder dig med hjælp fra vores fagligt dygtige personale  

God service er altid et fokuspunkt for os. Vi bestræber os på at være landets førende herretøjsbutik, hvad angår service og faglighed. Derfor gør vi meget for at uddanne vores personale i at levere netop dette.

Hos Din Tøjmand er alle vores medarbejdere engagerede fagfolk med en brændende passion for herremode. Du vil altid blive mødt med smil og venlighed, når du handler hos os, uanset om du er på udkig efter undertøj, habitter, herre frakker eller andet.

Er du i tvivl om hvilken farve, der bedst klæder dig, hvilken pasform og model du bør vælge eller hvilken størrelse der passer netop dig? - vores personale er suveræne til at hjælpe dig med dette og gør det med glæde. 

Se vores udvalg af herre frakker her og handl direkte fra online shoppen. Du er naturligvis også altid velkommen i vores butikker for mere personlig betjening 

 

Vi gør det hurtigt og enkelt for dig at handle herretøj, uanset om du vælger at gøre dette i vores online shop eller en af vores butikker.

Handler du online og har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi garanterer 14 dages bytteservice over hele landet.

Din Tøjmand har altid et stort udvalg af herrestrik i vores online butik