Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Din ordre afsendes fra nærmest mulige DIN TØJMAND butik
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Vær opmærksom på, at alle varer ikke findes i alle butikker
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...

Køb en gave eller et gavekort til ham hos Din Tøjmand

Hos Din Tøjmand tilbyder vi et stort udvalg af flot modetøj, som vi gladelig pakker ind og præsenterer som flotte gaver. Til ham, der værdsætter stilfuldt design, høj kvalitet og lækker komfort, er herretøj fra os den perfekte gaveidé.

Hos Din Tøjmand hylder vi det trendy i at være helt almindelig. Det vil sige, at vi sætter pris på flot herretøj, som sidder godt og er behageligt at gå i. Med gaver til ham fra os, får han derfor stilfuldt modetøj, han føler sig godt tilpas i.

Vi er altid på jagt efter at fremskaffe de bedste varer til de laveste priser, så vi kan tilbyde dig gode tilbud på lækkert kvalitetstøj. Vores sortiment er stort og bredt med et flot udvalg af skjorter, overtøj, habitter, blazere, bukser, trøjer, undertøj og tilbehør fra kendte mærker. Foruden egne mærker kan vi blandt andet nævne Iceman, Bosweel, Philipsons, Tommy Hilfiger, State of Art, Pierre Cardin og Henri Lloyd.

Kig ind hos Din Tøjmand eller se vores udvalg i online shoppen og find smarte gaver til ham.

 

Hos os yder en helhjertet indsats for altid at levere god service og faglighed

Vi har en vision om, at vi vil være landets førende herretøjbutik målt på service og faglighed. Af denne grund gør vi meget for at uddanne vores personale til at kunne levere netop dette på et altid højt niveau.

Samtlige medarbejdere hos Din Tøjmand er passionerede omkring herremode og arbejder professionelt med enhver efterspørgsel. De er suveræne til at finde den rette størrelse, farve, model og pasform til at imødekomme lige netop dit behov. De hjælper gladelig med at finde de bedst mulige gaver til ham, de er tiltænkt.

 

Find gode gaver til ham ved at tjekke vores udvalg i vores online shop eller kig forbi en af vores mange butikker. Vi glæder os meget til at servicere dig 

Handl flot herretøj her i vores online shop eller kig forbi en af vores butikker for mere personlig service. Begge steder har du også muligheden for at købe gavekort.

Kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål.

Vi garanterer 14 dages landsdækkende bytteservice på alle varer.

Din Tøjmand er klar med mange gode gaver her til efteråret og til vinter. Besøg en af vores mange butikker eller kig rundt her i vores webshop.

Gode links:

T shirt til mænd

Jeans til mænd

Herrefrakker

Herrejakker

Bukser til mænd

Skjorter til mænd

Herreundertøj

Herrestrik

Herretøj