Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Din ordre afsendes fra nærmest mulige DIN TØJMAND butik
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Vær opmærksom på, at alle varer ikke findes i alle butikker
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...

Stilfulde kvalitets jakker til gode priser

Hos Din Tøjmand kan du altid finde massevis af smarte herrejakker, frakker og veste, der passer til årstidernes skiftende vejrforhold. Vi tilbyder alle former for herretøj og fokuserer på at forene stil, kvalitet og komfort på bedst mulige vis. Det gør vi for at realisere vores ønske om at inspirere vores kunder til at handle undertøj, tøj og overtøj, der både er af høj kvalitet, i stilfulde designs og ikke mindst behageligt at gå i.

Din Tøjmand vil tilbyde modetøj af høj kvalitet og til gode priser. Med et vågent øje på markedets udvikling forsøger vi derfor altid at fremskaffe de bedste varer til de laveste priser. Vores sortiment er stort og alsidigt og omfatter massevis af stilfulde herre jakker fra flere kendte mærker.

Vores målgruppe er herrer og deres sønner. Med tøj fra Din Tøjmand kan I - sammen med os - være med til at hylde det trendy i at være helt almindelig og komfortabel med din stil..   

 

Handl herre jakker hos Din Tøjmand og få god service samt kvalificeret vejledning

Din Tøjmand ønsker at være landets førende herretøjsbutik målt på service og faglighed. Vi går meget op i at levere et altid højt serviceniveau leveret af engagerede folk, der ved, hvad de taler om.

Vi uddanner vores personale godt og beskæftiger udelukkende fagfolk, der brænder for herremode. Således vil du altid blive venligt ekspederet med stor faglighed. Vi står altid til din rådighed, så du kan træffe de bedst mulige valg, uanset om du er på udkig efter undertøj eller herre jakker. Vi hjælper dig med at finde de farver, størrelser samt den pasform og model, der klæder dig bedst. 

 

Se vores udvalg af herre jakker og meget andet. Med vores online shop har vi gjort det hurtigt og enkelt at handle tøj. Du er også altid velkommen i vores butikker

Uanset om du handler i vores online shop eller den lokale Din Tøjmand, vil du altid opleve vores høje kvalitets- og serviceniveau.

Du kan også købe gavekort både her og i alle vores butikker.

Vi garanterer landsdækkende 14 dages bytteservice på alle varer og i samtlige vores butikker.

Se vores store udvalg af herrefrakker her