Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Din ordre afsendes fra nærmest mulige DIN TØJMAND butik
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Vær opmærksom på, at alle varer ikke findes i alle butikker
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...

Strik af god kombination af stil og komfort

Med en herrestrik fra Din Tøjmand får du et flot design og god kvalitet, der er lækker at have på. Brug os som din inspirationskilde og få stilfuldt herretøj med en herlig komfort. Vi synes, at det er vigtigt, at ens påklædning gør en godt tilpas. Dette indebærer både, at man synes om tøjets stil, men i mindst lige så høj grad at det er komfortabelt at gå i. Hos Din Tøjmand forener vi disse ting på fornem vis og tilbyder kvalitetstøj, der hylder det trendy i at være helt almindelig.

Vi søger at fremskaffe de bedste varer til de laveste priser. Samtlige vores mange herre strik og andet tøj er derfor af høj kvalitet, men tilbydes til gode priser.

Vores sortiment er stort, bredt og koncentreret udelukkende omkring salg af tøj til herrer og deres sønner - et segment vi har stor ekspertise i. Vi tilbyder flot herretøj af høj kvalitet fra flere af modebranchens kendte mærker. I forbindelse med herre strik kan vi blandt andet nævne Garant, Matinique, Henri Lloyd, Tommy Hilfiger, Pierre Gardin, State of Art, Iceman m.fl.

 

Køb herre strik og meget andet hos Din Tøjmand og få god, personlig service

I vores bestræbelser på at være landets førende herretøjsbutik målt på service og ansvarlighed, gør vi meget for at uddanne vores personale bedst muligt. Samtlige ansatte hos Din Tøjmand er passionerede omkring herremode og særdeles servicemindede.

Vi kan ikke blot hjælpe dig med at finde den rette størrelse. Er du i tvivl, vejleder vi ligeledes suverænt om, hvilken farve, model og pasform, der klæder dig bedst. På denne måde kommer du af sted med det bedste køb.

 

Køb din herre strik eller andet i vores online shop eller besøg den nærmeste Din Tøjmand for personlig service. Vi glæder os meget til at servicere dig 

Besøg en af vores mange butikker eller se vores udvalg her og foretag dine køb online. Ved sidstnævnte kan du altid kontakte os i kundeservice med eventuelle spørgsmål.

Du kan også købe gavekort både online og i butikkerne.

Vi garanterer 14 dages bytteservice i alle butikker over hele landet.

Hos Din Tøjmand er der altid et stort udvalg af har et herreundertøj