Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Din ordre afsendes fra nærmest mulige DIN TØJMAND butik
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Vær opmærksom på, at alle varer ikke findes i alle butikker
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...

Undertøj i god kvalitet og i alle de store mærker

Din Tøjmand har altid et stort udvalg af diverse former for herreundertøj i lækker og komfortabel kvalitet. Med et ønske om at inspirere vores kunder til at købe kvalitetstøj, der er behageligt at gå i, forener vi på fornem vis stil, kvalitet og komfort. Herre undertøj og tøj fra Din Tøjmand hylder det trendy i at være helt almindelig. Dette kan sagtens forenes med et stilfuldt og personligt look.

Vi afsondrer konstant markedet for at holde vores sortiment opdateret og fremskaffe de bedste varer til de laveste priser. På denne måde sikrer vi et stort udvalg af herre undertøj og herremode til gode priser.

Vores målgruppe er herrer og deres sønner, der ønsker stil og komfort. Til jer kan vi tilbyde alle former for herre undertøj fra kvalitetsbevidste mærker som JBS, Muchachomalo, G Denim og AllSize.        

 

Få service og faglighed i absolut særklasse, når du handler hos Din Tøjmand

Din Tøjmand stiler efter at være Danmarks førende herretøjsbutik målt på gode dyder som service og faglighed. Derfor yder vi altid en stor indsats for at levere den bedste og mest fagkyndige service og vejledning, uanset om du er på udkig efter herre undertøj eller habitter. Vi ønsker, at du skal føle dig i trygge hænder, hver eneste gang du handler i en af vores mange butikker.

Er du i tvivl om sammensætningen af forskellige stykker tøj, hvilken farve, der passer dig bedst eller hvilken størrelse og pasform du bør vælge? - vi står altid til din rådighed. Vores personale er veluddannet inden for deres fag og brænder alle for stilfuld herremode. Således kan de bedst muligt vejlede dig i forbindelse med dit køb.

 

Du har mulighed for at tjekke vores flotte udvalg her på hjemmesiden og handle i vores online shop, ligesom du altid er velkommen i samtlige vores butikker

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores mange butikker. Vælger du at handle online, kan du altid kontakte os i kundeservice med eventuelle spørgsmål.

Vi tilbyder også gavekort og garanterer på landsplan en 14 dages bytteservice i alle vores butikker.

Køb gaver til ham her online i vores webbutik eller besøg en af vores mange butikker rundt om i Danmark