Din Tøjmand web
Din Tøjmand web

 

Historie

Indkøbsforeningen blev stiftet i 1964 af 5-6 driftige herreekviperingshandlere, som kunne se en lang række fordele ved at kunne foretage indkøb i et fællesskab.

Den spæde start i 1964 bredte sig som ringe i vandet og man var nødt til at strukturere tingene og samtidig ansætte personale til varetagelse af de forskellige opgaver, som opstod efterhånden som foreningen voksede.

I små lokaler i Helligkorsgade i Kolding bestod personalet af en halvdags direktør og halvdags ekspedient begge to fra butikken i Kolding.

I 1973 flyttede foreningen til nye lokaler i HD-terminalen på havnen i Kolding. Foreningen var da vokset til 40 medlemmer og hele foreningens struktur blev i disse år bearbejdet, og der blev ansat en fuldtids direktør – Th. Laustsen – der ligesom det øvrige personale nu kun arbejdede for foreningen.

Antallet af medlemmer voksede stødt og roligt og i 1979 kunne foreningen flytte til egne lokaler på Albuen i det nye industrikvarter i Kolding, hvor den stadig ligger i dag. Foreningen har i 1996 udvidet lokalerne så man i dag har 3.000 m2 under samme tag med både administration, showrooms og lager. Personalet tæller i dag ca. 20 ansatte.

Indkøbsforeningen af 1964 producerer og markedsfører selv mærkerne Black Blue, Gino Marcello, SALT, Thomas Regency og Garant. Derudover er vi eksklusiv forhandler af New Zealand Auckland og Born With Appetite i Danmark.

Medlemsbutikkerne har fordele ved medlemskabet på flere væsentlige punkter: Indkøb, IT, webshop, markedsføring og ikke mindst fællesskabet, som skaber mange små ERFA grupper til udveksling af synspunkter – hjælpende til driften i netop deres butik.

Butikkerne er individuelt drevet og ejet, men de er kendetegnet ved, at varesortimentet i butikken er i den kvalitetsprægede ende af skalaen. Indkøbsforeningen markedsfører alle de kendte mærker som f.eks. Boss, Gant, Jack & Jones Matinique, Sand, Selected, Signal og Tommy Hilfiger m.fl.

Under Corona-krisen i 2020 blev Dress Partner, foreningen bag Din Tøjmand, nødt til at erklære sig konkurs og Indkøbsforeningen af 1964 endte med at overtage rettighederne til Din Tøjmand og 42 butikker kom med over i foreningen. Indkøbsforeningen af 1964 blev dermed hovedkontor for både Mr og Din Tøjmand.

 

 

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

SKAL DU ÅBNE EN NY BUTIK I DIT LOKALE OMRÅDE?

LÆS MERE HER