Hos DIN TØJMAND handler du lokalt - også når du handler online
Din ordre afsendes fra nærmest mulige DIN TØJMAND butik
Gratis levering på ordrer over kr. 300,-
Vær opmærksom på, at alle varer ikke findes i alle butikker
0
Varekøb:
Fragt:
DKK 0,-
DKK 0,-
Total:
DKK 0,-
Altid fragtfri levering på bestillinger over DKK 300 og landsdækkende bytteservice
Gå til kassen...
Gå ikke glip af alle vores fordele - bliv medlem af DIN TØJMAND´s FANKLUB
Hos DIN TØJMAND sætter vi pris på vores kunder. Og vi går faktisk langt for, at du ikke bare skal være vores kunde – vi ønsker at gøre dig til fan. Dette arbejder vi dagligt på at bevise – både ude i butikkerne, men også her på dintojmand.dk og på Facebook. Og i vores nyhedsbreve bliver du ikke kun informeret om vores varer og attraktive kampagnetilbud, men vi giver dig også forskellige tips og tricks til hverdagen. Som medlem har du også mulighed for at vinde masser af månedlige præmier, når du deltager i vores konkurrencer og lodtrækninger, og så får du selvfølgelig eksklusive fordele såsom 25% på din fødselsdag.

Tilmeld dig vores FANKLUB og få masser af fordele

TILMELD
Fordele DIN TØJMANDS Fanklub
Klubtilbud til fans + 100 kr. i velkomstbonus

Som FANKLUB medlem vil du få specifikke tilbud som kun gælder medlemmer af FANKLUBBEN. Derudover vil du via vores nyhedsbreve altid være informeret om den DIN TØJMAND´s generelle kampagnetilbud. Når du melder dig ind i FANKLUBBEN, modtager du desuden en rabatkode der giver dig 100 kr. i rabat på dit køb på vores hjemmeside, når du køber for over 500 kr.

25% fødselsdagsrabat

Fra din fødselsdag og 30 dage frem får du mulighed for at foretage ét køb med 25% rabat. Dette gælder dog ikke ved køb af gavekort, allerede nedsatte varer, 2 stk. priser eller i kombination med andre rabatter, rabatkort, værdichecks eller lign. Købet kan kun foretages i DIN TØJMAND´s fysiske butikker og kun i en FANKLUB butik.

Månedlig konkurrence for alle medlemmer

Alle medlemmer af FANKLUBBEN er automatisk med i vores månedlige konkurrence, hvor man kan vinde flot tøj fra DIN TØJMAND. Præmien skifter fra måned til måned og man behøver ikke gøre noget for at deltage; alle der er medlemmer er FANKLUBBEN er automatisk med i konkurrencen. Månedens heldige vinder vil blive vilkårligt udtrukket i starten af den efterfølgende måned.

VIP-arrangementer

Du kan blive inviteret til VIP-arrangemneter, både lokalt og nationalt. Hold øje med vores nyhedsbreve for at finde ud af hvilke arrangementer du ønsker at deltage i.

KÅRING AF MÅNEDENS FAN

Hver måned kårer vi MÅNEDENS FAN, som belønnes med et gavekort på kr. 500,- Det eneste du skal gøre for at deltage er, at foretage et køb og huske at få det registreret - så deltager du helt automatisk. Såfremt du har købt noget i august måned vil du derfor være med i lodtrækningen i starten af september. Vinderne får direkte besked.