Bytte, retur og reklamation

Bytte i butik:

I Din Tøjmand har vi landsdækkende bytteservice. Det betyder, at du kan bytte din vare hos din lokale Din Tøjmand butik, uanset hvilken butik den oprindelig er købt i - også hvis den er købt online.

Medbring retursedlen/byttemærke samt faktura eller kvittering og kig ind i butikken i løbet af 14 dage*.

En gave købt hos Dintojmand.dk eller i en af de lokale Din Tøjmand butikker kan byttes i alle Din Tøjmand butikker inden for 14 dage*.

Findes varen ikke i den ønskede størrelse, kan den evt. byttes til en alternativ vare eller et tilgodebevis. Et Din Tøjmand Gavekort kan ligeledes anvendes i alle Din Tøjmand butikker (Dog ikke som betaling online).

*Har du købt i perioden fra 1. november til 24. december bytter vi varen helt frem til 15. januar.

 

Bytte/returnering via dintojmand.dk:

Hvis du ønsker at bytte en vare købt på Dintojmand.dk kan du returnere denne via vores returportal og bestille den vare du ønsker at bytte til på ny via Dintojmand.dk.

Hvis du vil returnere din vare købt på Dintojmand.dk udfylder du vedlagte returseddel med ordrenummer og vedlægger den i pakken.

Dernæst registerer du din retur online i returpotalen. Du vil blive tilsendt en returlabel samt QR-kode, som du kan bruge til forsendelsen - returlabelen koster 39 DKK, som modregnes det refunderede beløb. Hvis du ikke har mulighed for at printe returlabel selv, kan du vise den tilsendte QR-kode til personalet i pakkeshoppen, som så printer din returlabel for dig.

Du skal returnere din vare i samme væsentlige stand, som da du modtog den. 

Vi behandler din retur hurtigst muligt efter modtagelse og indenfor 7 hverdage efter vi har modtaget din pakke retur. Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til 10 bankdage før beløbet igen fremgår af din konto.

Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, har du som kunde 14 dage til at gøre Dintojmand.dk opmærksom på, at du har fortrudt dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer. Har du købt i perioden fra 1. november til 24. december bytter vi varen helt frem til 15. januar.

 

 

Reklamation

Ved køb på Dintøjmand.dk:

Når du handler på www.dintojmand.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Kontakt kundeservice ved reklamationer på webshop@dintojmand.dk, så kan vi også sende dig en fragtlabel, som kan anvendes til returneringen af varen.

Når du returnerer varen, bedes du angive en komplet beskrivelse af fejlen, samt ordrenummer og kontaktinformation. 

Ved køb i butik:

Hvis du ønsker at reklamere for en vare købt i en fysisk Din Tøjmand butik, skal du kontakte den lokale butik, for at benytte dig af din reklamationsret.