Bytteservice

Bytte i butik:

I Din Tøjmand har vi landsdækkende bytteservice. Det betyder, at du kan bytte din vare hos din lokale Din Tøjmand butik, uanset hvilken butik den oprindelig er købt i - også hvis den er købt online.

Medbring retursedlen/byttemærke samt faktura eller kvittering og kig ind i butikken i løbet af 14 dage.

En gave købt hos Dintojmand.dk eller i en af de lokale Din Tøjmand butikker kan byttes i alle Din Tøjmand butikker inden for 14 dage.

Findes varen ikke i den ønskede størrelse, kan den evt. byttes til en alternativ vare. Et Din Tøjmand Gavekort kan ligeledes anvendes i alle Din Tøjmand butikker (Dog ikke som betaling online).  

 

Bytte på dintojmand.dk:

Hvis du ønsker at bytte en vare købt på Dintojmand.dk skal du returnere denne via vores returportal og bestille den vare du ønsker at bytte til på ny via Dintojmand.dk.

Hvis du vil returnere din vare købt på Dintojmand.dk udfylder du vedlagte returseddel med ordrenummer og vedlægger den i pakken.

Dernæst registerer du din retur online her. Du vil blive tilbudt en returlabel samt QR-kode, som du kan bruge til forsendelsen. Hvis du ikke har mulighed for at printe returlabel selv, kan du vise den tilsendte QR-kode til personalet i pakkeshoppen, som så printer din returlabel for dig.

Husk at du også kan bytte/returnere ordren i din lokale Din Tøjmand butik helt gratis, men de kan ikke give dig pengene tilbage i butikken. Når butikken har gjort webshoppen opmærksom på modtagelsen af varen og sendt den retur til butikken, som har sendt varen, behandler vi din retur og tilbagebetaler beløbet elektronisk. Husk, at medbringe retuseddel eller faktura, som dokumentation, når du vil returnere i en lokal Din Tøjmand.

Du skal returnere din vare i samme væsentlige stand, som da du modtog den. 

Vi behandler din retur hurtigst muligt og indenfor 2-7 hverdage efter vi har modtaget din pakke retur. Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til 10 dage før beløbet igen fremgår af din konto.

Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, har du som kunde 14 dage til at gøre Dintojmand.dk opmærksom på, at du har fortrudt dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer.