→ FORLÆNGET BYTTEFRIST TIL 15. JANUAR 2023 ←

Bytteservice

Bytte i butik:

I Din Tøjmand har vi landsdækkende bytteservice. Det betyder, at du kan bytte din vare hos din lokale Din Tøjmand butik, uanset hvilken butik den oprindelig er købt i.

Medbring retursedlen/byttemærke samt faktura eller kvittering og kig ind i butikken i løbet af 14 dage.

En gave købt hos Dintojmand.dk eller i en af de lokale Din Tøjmand butikker kan byttes i alle Din Tøjmand butikker inden for 14 dage.

Findes varen ikke i den ønskede størrelse, kan den evt. byttes til en alternativ vare. Et Din Tøjmand Gavekort kan ligeledes anvendes i alle Din Tøjmand butikker (Dog ikke som betaling online).  

OBS! Fra 1. november forlænger vi byttefristen i anledning af julen, så ordrer købt fra denne dato kan byttes frem til 15. januar 2023.

Bytte på dintojmand.dk:

Hvis du vil returnere din vare købt på Dintojmand.dk udfylder du vedlagte returseddel med ordrenummer og vedlægger den i pakken.

Dernæst registerer du din retur online her. Du vil blive tilbudt en returlabel, du kan bruge til forsendelsen.

Husk at du også kan bytte/returnere ordren i din lokale Din Tøjmand butik helt gratis.

Du skal returnere din vare i samme væsentlige stand, som da du modtog den. 

Beløbet vil blive tilbageført til betalingskortet ordren er betalt med hurtigst muligt og indenfor 2-7 hverdage efter vi har modtaget din pakke.

Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, har du som kunde 14 dage til at gøre Dintojmand.dk opmærksom på, at du har fortrudt dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer.