Din Tøjmand kundeklub

Tilmeld dig i din lokale Din Tøjmand og få VIP fordele eksklusivt for medlemmer!

Det er helt gratis at være medlem - kig blot ned i din lokale butik og meld dig ind*.

Dine fordele hos Din Tøjmand klub:

  • Optjen bonus point når du handler i din lokale Din Tøjmand butik

  • Bliv inviteret til lokale events i Din Tøjmand butik

  • Vi gemmer dine kvitteringer

  • Vi gemmer din størrelse

  • VIP-fordele - eksklusive rabatter kun for klubmedlemmer

  • Nyhedsmails med sæsonens nyeste styles og lokale tilbud!

Din Tøjmand Kundeklub logo

*Enkelte Din Tøjmand butikker er ikke med i kundeklubben, og det er derfor ikke muligt at melde sig ind eller anvende optjente bonus point i butikkerne i disse byer:

Din Tøjmand i Give, Helsinge, Herning, Kjellerup, Nuuk, Varde & Ølgod.

 

Vilkår og betingelser for Din Tøjmands kundeklub

Din Tøjmands kundeklub administreres af Indkøbsforeningen af 1964 AMBA (CVR-nr.: 30138317) og Mr Web A/S (CVR-nr.: 34465037) (herefter benævnt ”vi”/”os”), som begge fungerer som kædekontor for Din Tøjmands butikker og webshop.

1. Om kundeklubben

1.1. Din Tøjmands kundeklub er en fordelsklub, der giver dig mulighed for at optjene point ved køb i en af Din Tøjmands butikker. Pointene kan senere anvendes til at opnå besparelser på køb i en af butikkerne. 

1.2. Det koster ikke noget at blive eller at være medlem af kundeklubben. 

Det kræves dog, at du oplyser dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer i forbindelse med indmeldelse i kundeklubben. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik på vores hjemmeside www.dintojmand.dk/persondatapolitik

Dit medlemskab er betinget af, at du giver dit samtykke til at modtage markedsføring via e-mail og SMS. Du kan læse mere om modtagelse af markedsføring i pkt. 5. 

2. Sådan bliver du medlem i kundeklubben

2.1. Du bliver medlem af kundeklubben ved at tilmelde dig i én af Din Tøjmands butikker, der giver mulighed for tilmelding. Du kan se, hvilke butikker der udbyder medlemskabet via vores hjemmeside www.dintojmand.dk/butikker. Det er ikke muligt at tilmelde dig vores kundeklub online.

2.2. Dit medlemskab af kundeklubben er personlige, og kan derfor ikke overdrages til andre. Der er begrænsning på ét medlemskab i vores kundeklub pr. person.

2.3. Det kræver et dansk telefonnummer for at være medlem.

2.4. Du skal være fyldt 18 år for at tilmelde dig kundeklubben.  

3. Ophør af medlemskab i kundeklubben

3.1. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du til enhver tid opsige dit medlemskab af kundeklubben. Medlemskabet ophører ved at du retter henvendelse til vores kundeservice på mail (webshop@dintojmand.dk) eller henvender dig i den butik, hvor du tilmeldte dig kundeklubben. 

3.2. Melder du dig ud af kundeklubben, mister du alle dine optjente point, som du ikke har indløst inden udmeldelsen. 

3.3. Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføring fra Din Tøjmand via e-mail eller SMS, kan du ikke længere være medlem af vores kundeklub. Ved tilbagekaldelse af dit samtykke til modtagelse af markedsføring mister du alle dine optjente point. 

3.4. Hvis vi konstaterer misbrug af dit medlemskab, forbeholder vi os sig retten til at lukke dit medlemskab med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at dine optjente point bortfalder.  

3.5. Hvis en af de angivet Din Tøjmands butikker lukker, går konkurs eller melder sig ud af kundeklubben, vil alle de point du har optjent i den given butik, bortfalde.
 
3.6. Vi forbeholder os retten til at lukke kundeklubben eller dele heraf uden varsel. I så fald vil alle de point du har optjent bortfalde.

4. Vilkår for point

4.1. Med dit medlemskab af Din Tøjmands kundeklub kan du optjene og indløse point i de butikker, som er en del af kundeklubben. Du kan se, hvilke butikker der giver dig mulighed for at optjene og indløse point på vores hjemmeside www.dintojmand.dk/butikker med markeringen ”Din Tøjmand KLUB”. 

4.2. Det er ikke muligt at optjene eller indløse point i de butikker, som ikke har markeringen ”Din Tøjmand KLUB” på vores hjemmeside www.dintojmand.dk/butikker. Det er heller ikke muligt at optjene eller indløse point i vores webshop (www.dintojmand.dk). 

4.3. Sådan optjener du point

4.3.1. I forbindelse med dine køb af produkter i en af Din Tøjmands udvalgte butikker, skal du gøre opmærksom på, at du er medlem af vores kundeklub, inden købet afsluttes. Du kan se hvilke butikker, som du kan optjene point i på vores hjemmeside www.dintojmand.dk/butikker.

4.3.2. Du kan ikke optjene eller indløse point i forbindelse med køb af gavekort og service, herunder betaling af skrædder og fragt. Hvis du betaler en vare med et gavekort, vil du dog stadig optjene points som hvis du betalte på anden vis.

4.3.3. Når du har oplyst om dit medlemskab inden købets afslutning, registreres dine optjente point i vores system.

4.3.4. Du optjener som udgangspunkt point svarende til 5% af købssummen ved et køb. Det betyder, at du vil optjene 50 point, hvis du køber produkter for 1.000 kr. Du optjener ikke point ved køb af gavekort og service, herunder betaling af skrædder og fragt. I forbindelse med udsalg, kampagner eller lignende kundefordele, kan denne %-satsen variere. Spørg personalet for information omkring dette.

4.3.5. 1 point svarer til 1 kr.

4.4. Sådan indløser du point

4.4.1. Du kan indløse dine point i en af Din Tøjmands udvalgte butikker. Du kan se, hvilke butikker du har mulighed for at indløse dine point i ved markeringen ”Din Tøjmand KLUB” på vores hjemmeside www.dintojmand.dk/butikker.

4.4.2. Du kan til enhver tid indløse dine point, uanset antallet af point.

4.4.3. Det er ikke muligt at benytte point til køb af gavekort eller service, herunder betaling af skrædder eller fragt.

4.4.4. Dit medlemskab er personligt. Derfor må point udelukkende anvendes af den person, som er medlem af kundeklubben. Det er ikke muligt at overføre point til andre medlemmer eller personer. Du kan i forbindelse med indløsning af dine point blive bedt om at identificere dig selv.

4.4.5. Det er ikke muligt at anvende mere end én medlems point pr. transaktion.

4.4.6. Optjente point kan ikke ombyttes til kontanter, kræves udbetalt eller på anden vis omsættes til andre værdier. Dine optjente point kan udelukkende anvendes som rabat i forbindelse med køb i de udvalgte Din Tøjmands butikker. 

4.5. Varighed af point

4.5.1. Point optjent i indeværende kalenderår, udløber 1. oktober i det efterfølgende kalenderår. Har du eksempelvis optjent 100 point i kalenderåret 2023, vil disse points udløbe 1. oktober 2024. 

5. Markedsføring

5.1. Vi betinger dit medlemskab af vores kundeklub af, at du accepterer at vi må kontakte dig med inspiration, tilbud, konkurrencer og kampagner fra Din Tøjmand inden for vores produktsortiment på e-mail og SMS. Du kan til enhver tid framelde dig at modtage markedsføring fra Din Tøjmand. Det betyder dog, at du ikke længere kan være medlem af vores kundeklub. 

6. Behandling af personoplysninger

6.1. Når du tilmelder dig kundeklubben behandler Indkøbsforeningen af 1964 AMBA, Mr Web A/S og Din Tøjmand en række personoplysninger om dig. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik på www.dintojmand.dk/persondatapolitik

6.2. Du har mulighed for at opdatere dine personoplysninger ved at henvende dig i den butik, hvor du har tilmeldt dig kundeklubben. Du kan også til enhver tid kontakte os på mail (webshop@dintojmand.dk).  

7. Kontakt os

7.1. Har du spørgsmål til Din Tøjmands kundeklub, kan du kontakte vores kundeservice på mail (webshop@dintojmand.dk). 

Vi forbeholder os retten til, uden varsel, at ændre ovenstående vilkår og betingelser.

Disse vilkår og betingelser er senest ændret den 23. maj 2024.