Vælg Kategori
Poloer
Blazer
Gaver under 1000 kr.
Gaver under 300 kr.
Gaver under 500 kr.
Habitter
Jeans
Kortærmede skjorter
Nytårstøj
Overtøj
Vis 10 flere

Køb hele sættet

placeholder
SELECTED

Shop the look

Selected Homme

Selected Homme er et populært og moderne tøjmærke, der er en del af Selected Brands-familien, med fokus på herretøj. Det danske mærke har etableret sig som en af de førende producenter af herretøj med øje for stil, kvalitet og tidløs elegance. Selected Homme tilbyder et bredt og alsidigt udvalg af herretøj, der appellerer til den moderne mands behov for både formel og afslappet påklædning. Dette udvalg kan du året rundt finde hos Din Tøjmand.

Herretøjskollektionerne fra Selected Homme inkluderer en bred vifte af herretøj, herunder jakkesæt, skjorter, bukser, jeans, strikvarer, t-shirts, jakker og diverse tilbehør til den mandlige garderobe. De leverer nye kollektioner i begyndelsen af hver årstid, og du kan naturligvis altid finde herretøj fra netop disse i vores udvalg.

Selected Homme er særligt kendt for sine jakkesæt og andre formelle beklædningsgenstande, der giver en skræddersyet pasform og en sofistikeret udstråling. Samtidig tilbyder Selected Homme også en række mere afslappede og casual tøjstilarter, såsom t-shirts, polo-shirts, strik og shorts, der giver mulighed for at skabe afslappede og moderne hverdagslooks. På den måde kan du altså ramme alle facetter af den mandlige garderobe med vores udvalg af herretøj fra Selected Homme.