Vælg Brand
Born With Appetite
BRAX
ETERNA
GABBA
GANT
Garant
Jack & Jones
Matinique
New Zealand Auckland
OLYMP
Vis 9 flere

Skjorter

Skjorter til mænd er et alsidigt og populært beklædningsstykke, der findes i et bredt udvalg af stilarter, farver, tekstiler og mønstre. Hos Din Tøjmand finder du altid et bredt udvalg af skjorter til mænd fra dusinvis af populære mærker til alverdens forskellige begivenheder. Mangler du en formel skjorte til et bryllup, en fødselsdag eller lignende, finder du den nemt her. Søger du i stedet en casual skjorte, der skal kunne holde dig stilfuld i en aktiv hverdag, kan du også finde et væld af eksempler på dette her.

Iblandt vores udvalg af skjorter kan du blandt andet finde klassiske ensfarvede skjorter, kendt for deres alsidighed, samt de mere udfordrende mønstrede skjorter, ofte inspireret af sæsonens natur eller andet. Vi har også de altid populære Oxford- og Twill-skjorter, kendt for deres teksturerede stof og casual udseende. I samme afslappede anledning tilbyder vi også denimskjorter og flannelskjorter i forskellige toner og farvekombinationer. Til sommeren har vi tilmed et stort sortiment af kortærmede skjorter, som bringer skjortens stil og t-shirtens åndbarhed sammen.

Udover selve stiltypen, er det også vigtigt at vælge skjorter ud fra deres materialer. Et altid populært valg er bomuldsskjorter, da de er særdeles bløde og komfortable at have på i længere perioder, samtidigt med at brugen af bomuld øger skjortens holdbarhed og tilbyder god åndbarhed, nem pleje med mere. Et andet populært valg, specielt om sommeren, er linnedskjorter, da disse er lette og behagelige med en uovertruffen åndbarhed samt fugtabsorberende egenskaber, der gør skjorterne perfekte til de varme sommerdage. I mange skjorter bruges elastan til at give skjorterne ekstra strækbarhed og undgå at skjorten får en stiv følelse. Polyester er tilmed populært til skjorter, fordi de syntetiske fibre tilbyder en imponerende holdbarhed samt let pleje, der inkluderer at farver ikke falmer så let.